Tilbygg og garasje

TILBYGG OG GARASJE


tilbygg og garasje

OMC Bygg fører opp tilbygg og garasjer.

Begynner det å bli trangt om plassen? OMC Bygg hjelper deg med å føre opp tilbygg – fra idé til ferdigstillelse. Når vi fører opp tilbygg er vi opptatt av at du som kunde skal bli fornøyd, derfor legger vi vekt på å ha en tett dialog med deg gjennom hele prosessen.

Et tilbygg er en konstruksjon som bygges ved siden av et allerede eksisterende bygg. En utvidelse av stuen kan for eksempel være et tilbygg.

Garasje

OMC Bygg fører også opp garasjer i forskjellige stiler. Fra 1. juli 2015 kan du bygge tilbygg på opp til 50 kvadratmeter uten at det kreves søknad med ansvarsrett. Disse kan ikke inneha rom for varig opphold, og avstand fra garasje til nabo må være minimum fire meter.

Dersom du ikke har krav om en veldig stor garasje kan det altså hende at du kan bygge uten å søke. Ønsker du imidlertid en større garasje tar vi oss uansett av de nødvendige søknadene.

Ønsker du mer informasjon om tilbygg?

Send oss en melding via kontaktskjema med litt informasjon om prosjektet ditt, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss på 994 64 364 for en uforpliktende prat.

Hvorfor engasjere OMC Bygg?

OMC Bygg

OMC Bygg AS er en mesterbedrift med åtte ansatte som holder til i Nesttun. Arbeidsområdet vårt er Bergen og omegn.

Om oss

OMC Bygg AS er et byggefirma som holder til på Nesttun i Bergen. Firmaet ble startet opp i 2010 av Ole Michel Clausen.

Tjenester

OMC Bygg AS utfører utvendig vedlikehold av bygninger og tilstøtende byggverk. Vi lager også tilbygg og garasjer.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse: Sandalsbotn 56,
5221 Nesttun
E-post: post@omcbygg.no
Tlf.: 994 64 364